Ruben Hilgeman (31) groeide op als atheïst.

Ruben werd vrijgezet van zijn wietverslaving; “Ik had altijd het gevoel dat ik incapabel was voor alles wat ik zou doen”

Ruben Hilgeman (31) groeide op als atheïst. Hij kreeg al vroeg de diagnose ADHD en kreeg altijd te horen dat hij niet capabel was om te functioneren in deze maatschappij.  Als tiener ging hij al snel aan de wiet en alcohol en trok hij zijn Wajong-uitkering leeg. Maar doordat christenen, ondanks alles, in hem geloofde, ontmoette hij Jezus. Ruben werd bevrijd van zijn verslavingen en kreeg een nieuw levensdoel. Nu heeft hij een stabiel leven, is hij getrouwd en heeft hij twee kinderen. Nu is hij hulpverlener en coacht jongeren met ADHD en autisme. En zijn passie, is vertellen over Jezus.

Als kind was Ruben erg druk, rond zijn 5e werd hij al van zijn basisschool af getrapt omdat hij niet bij kwam met de stof en veel te druk was. Hij kreeg het stempeltje ‘ADHD’. “Ik kreeg altijd te horen dat ik niet functioneerde op de plekken waar ik kwam en dat ik incapabel was om mee te draaien met de samenleving. Daarom begon ik me ervan af te zetten, ik begon een eigen wereld te creëren waarin Ruben wel gewild en ‘oké’ was.”

2023-07-27T17:25:30+02:00

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant