Ontstaan van de school;2023-07-06T16:42:38+02:00

Ontstaan van de school;

Ruim 7 jaar geleden gaf God ons het verlangen in ons hart om scholen te starten. Scholen die mensen in hun bestemming brengen. Scholen die mensen leren leven in Liefde en Kracht.

We zijn begonnen met scholen in de avonden. Met onder andere onze Bijbelschool. De School of Revival. De afgelopen jaren volgden meer dan 1500 mensen een van onze avondscholen en zien en horen we dagelijks de getuigenissen hiervan. Er is tevens een verlangen naar een bijbelschool die overdag zou worden gegeven. Al 4 jaar geleden waren we hiermee bezig maar door problemen met locaties en later de coronaperiode is het telkens uitgesteld. Maar nu is het dan toch zover en gaan we starten.

We gaan een bijbelschool starten overdag. Dit wordt een school van 3 jaar. Overigens het 1e jaar, kan je ook parttime doen. Dan doe je 2 jaar over dat 1e jaar. Een mooi manier om te groeien in de bediening die God op je leven heeft gelegd. Het tweede en derde jaar kun je alleen fulltime volgen.

We werken samen met vele krachtige bedieningen om jullie het allerbeste te kunnen geven in je vorming en opleiding. Daarnaast is er een ervaren team wat jullie dagelijks zal begeleiden.

Iedereen is welkom, om te ontdekken wat God wil doen in en door je leven heen.
Want jij bent Revival! Jij bent de Revival die deze wereld nodig heeft.

“Deze Bijbelschool zal vele mensen in hun kracht zetten en toerusten om het verschil te maken op iedere plek waar God ze zal brengen.”

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant