Loading...
Ontstaan van de school;2024-07-17T22:08:39+02:00

Visie achter de school;

Wij geloven dat deze school je een unieke kans biedt om een krachtig en levensveranderend fundament in je leven te ontvangen. Voor jong en oud en wat je talenten, aanleg en vaardigheden ook zijn.

De visie van onze School of Revival heeft een aantal belangrijke speerpunten. We zetten ze hier voor jou op een rijtje. Klik voor meer informatie op een van de speerpunten.

Jij bent bedoeld om deze wereld te veranderen! Maar hoe? Iedereen is verschillend. Dat is juist zo mooi, maar ook uitdagend! Want wie ben jij? Wat zijn Gods plannen voor je leven? Hoe kom jij het beste tot je recht? (Psalm 139:16) Deze dingen gaan we samen met jou ontdekken!

Als Christenen is het de tijd om op te staan in kracht en gehoorzaamheid. Compromisloos te zijn in kracht, genade en liefde. Een hele uitdaging, maar niet onmogelijk. Want het is Gods verlangen dat wij, als Jezus leren zijn in deze wereld. (1 Johannes 4:17b) Daarom leren we je om vanuit identiteit te wandelen in autoriteit! Op een School of Revival leer jij te leven als Revivalist. Want jij bent Revival!

Wij geloven in een onveranderlijke God die nog steeds dezelfde is. Daarom geloven wij in wonderen, tekenen en krachten. Geloven wij in een bovennatuurlijke, hemelse realiteit die door de Heilige Geest op aarde zichtbaar mag worden. Geloven wij dat we als mensen zijn bedoeld om Gods stem te verstaan en door te geven. En dat Gods plan voor ons is om te leven vanuit het bovennatuurlijke (Kolossenzen 3:1-3). En dat wij jou mogen helpen om dit als een levensstijl te ontwikkelen.

We geloven in de ontwikkeling van karakter. Ons karakter bepaalt in welke mate wij daadwerkelijk duurzame dragers kunnen zijn van de gaven en kracht die God ons geeft. Daarom is er in onze cultuur heel veel vrijheid, maar helpen we jou ook in de ontwikkeling van je verantwoordelijkheid. Leven we vol in en door genade, zelfs genade op genade, maar zijn we ook niet bang voor de Waarheid die vrij maakt.

Wij geloven in een cultuur waarin we elkaar nodig hebben om te groeien. De Grootste onder u zal een dienaar zijn zegt Jezus. In Romeinen 12:10 zegt Paulus het in één mooie zin: “Heb elkaar hartelijk lief met broederlijke liefde. Ga elkaar voor in eerbetoon”. We nemen je mee in een cultuur waarin we elkaar liefhebben en elkaars waarde-eren.

Schoolleiding:

De dagelijkse leiding van de school is in handen van het volgende kernteam;

Vaste Docenten/Bedieningen:

Vaste docenten, zijn de docenten waar je regelmatig les van krijgt. 

Gastdocenten / Bedieningen

Naast de vaste docenten is er ook iedere week een gastdocent. We hebben ervoor gekozen om hiervoor onderstaande veelzijdige en  krachtige bedieningen te vragen, omdat we geloven dat ze in jou iets los kunnen maken en op jou iets over mogen dragen. Al deze gastdocenten zullen meerdere keren per jaar onderwijs geven en bedienen.

Vak Docenten:

We hebben een aantal vakdocenten gevraagd, die geven les in hele specifieke keuze- en verdiepingsvakken. Deze dragen veel kennis over specifieke onderwerpen en zullen vanuit het Woord van God onderwijzen en overdragen;

Het begeleidend team:

We hebben een vast team wat jou gaat begeleiden. Dit zijn de mensen die de dagelijkse leiding hebben, functioneren als hosts, mentoren en meedragen in de worship en de groups pastors. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Om die reden wordt je onderverdeeld in kleinere z.g.n. Revival Groepen. In die groepen ben je geconnect aan je groupspastor, die op die manier ook weer dichter betrokken kan zijn bij jouw persoonlijke situatie.

Ontstaan van de school;

Ruim 7 jaar geleden gaf God ons het verlangen in ons hart om toerustingsscholen te starten. Scholen die mensen in hun bestemming brengen. Scholen die mensen leren leven in Liefde en Kracht.

We zijn begonnen met scholen in de avonden. Met onder andere onze Bijbelschool. De School of Revival. De afgelopen jaren volgden meer dan 1500 mensen een van onze avondscholen en zien en horen we dagelijks de getuigenissen hiervan. Er was tevens een verlangen naar een bijbelschool die overdag zou worden gegeven en ook die zijn we gestart, en op deze website vindt je alle informatie daarover.

Dit is de fulltime school en die kan je 1, 2 of zelfs 3 jaar volgen. Overigens het 1e jaar, kan je ook parttime doen. Dan doe je 2 jaar over dat 1e jaar. Een mooie manier om te groeien in de bestemming die God op je leven heeft gelegd. Het tweede en derde jaar kan alleen fulltime worden gevolgd.

We werken samen met vele krachtige sprekers en bedieningen om jullie het allerbeste te kunnen geven in je vorming en opleiding. Daarnaast is er een ervaren team wat jullie dagelijks zal begeleiden.

Iedereen is welkom! Ontdek en ontwikkel wat God wil doen in en door jouw leven heen.

Want jij bent Revival! Jij bent geroepen om de herleving te brengen, die deze wereld nodig heeft. In Jezus Naam!

“Deze Bijbelschool zal vele mensen in hun kracht zetten en toerusten om het verschil te maken op iedere plek waar God ze zal brengen.”

Wat we jou bieden!

De cultuur

We bieden je een heerlijke vrije en dynamische omgeving, waarin we altijd bewegen in de balans. Vanuit het Woord en met de Heilige Geest. In Kracht en in Liefde. Vol Geloof en vol Hoop. Met heel veel vrijheid en heel veel verantwoordelijkheid. Met Eer en een ontmaskerende Echtheid.

Je komt terecht in een cultuur van eer, vreugde, passie en enthousiasme waarin we tegelijkertijd nuchter en waakzaam zijn. Een cultuur waarin we gericht zijn op de dingen die ‘boven’ zijn. Een cultuur van geloof in het onmogelijk, omdat we geloven in een God die het onmogelijke mogelijk maakt. Want we geloven dat God onveranderlijk en voor altijd dezelfde is. Dus geloven we in wonderen, tekenen en krachten door ons mensen heen. In een gezonde balans tussen wat al zichtbaar is en nog niet.

We geloven dat God herleving wil geven op ieder gebied in de maatschappij.
En dat Hij daarvoor op zoek is naar jouw beschikbaarheid.

Ontwikkeling & Begeleiding:

We geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling. Want ieder mens is uniek en dat vraagt in bepaalde opzicht om maatwerk. Daarom gaan we met jou een persoonlijk traject aan wat gericht is op jouw persoonlijkheid en jouw roeping, gaven en talenten te ontdekken. Daarom kijken we naar wie jij bent. Wat zijn de sleutels, om jouw gaven en talenten te openen? Wat is jouw persoonlijkheid? Hoe ben jij bedoeld? (Psalm 139:15-17)

Ook bieden we verdieping aan in de vorm van keuzevakken. Op allerlei gebied hebben we deskundige en betrokken bedieningen in Nederland gevraagd om jou onderwijs te geven.

We bieden je een structuur aan waarin je in het eerste jaar diep wordt meegenomen in een fundament van Gods Woord en Geest. Met een krachtige focus op identiteit, intimiteit en autoriteit. Zodat je echt in een persoonlijke ontwikkeling komt. Ontwikkelen is in onze ogen, dat alles wat niet vanuit God is wordt afgewikkeld en jij meer en meer zichtbaar wordt! En als jij meer zichtbaar wordt, dan wordt Hij die in jou woont, ook meer zichtbaar! (Johannes 3:30)

Persoonlijke begeleiding, of laten we het liever ‘investeren’ noemen. Want we willen investeren in een persoonlijke relatie met jou! Dat doen we door middel van mentoraat, elke drie weken heb je een persoonlijk gesprek. Daarnaast wordt je onderdeel van een Revival Groep. Daar is een Revival Groep Pastor, die ook door de groepsmomenten erop gericht is om je verder te brengen in je bestemming.

Het hele team zal er altijd op gericht zijn het allerbeste uit je tevoorschijn te halen.
Datgene ontwikkelen, waar jij voor gemaakt bent.

Aanbidding, Expressie, Creativiteit, Kunst & Worship:

Binnen de School of Revival leggen we een sterke nadruk op aanbidding, in al zijn Bijbelse vormen. We erkennen de kracht van muziek, dans, kunst en andere vormen van expressie om onze geloofsbeleving te versterken. Daarom bieden we diverse keuze- en verdiepingsmogelijkheden om je talenten op deze gebieden te ontwikkelen.

Aanbidding is een integraal onderdeel van wie we zijn; het zit in ons DNA. Op onze school besteden we dan ook veel tijd aan het ‘cultiveren’ van aanbidding. We zijn toegewijd om jouw unieke talenten te identificeren en deze vrij te zetten binnen de context van aanbidding.

Door middel van deze creatieve uitingen willen we je aanmoedigen om je diepste geloof uit te drukken. We geloven dat creativiteit een krachtige sleutel is om je relatie met God (en anderen) te verdiepen. Het stelt je in staat om jezelf op een unieke en authentieke manier uit te drukken, waardoor je een diepere verbinding kunt ontwikkelen.

Op onze Bijbelschool zul je de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan diverse trajecten die je helpen om je vaardigheden en begrip op het gebied van aanbidding te vergroten. We moedigen je aan om je talenten te ontwikkelen en te gebruiken ten dienste van het hogere doel van aanbidding.

Bij ons staat creativiteit in kunst, expressie en aanbidding centraal. We zijn enthousiast om je te begeleiden op deze reis, waarin je je geloof kunt verdiepen, jezelf kunt uiten en een positieve impact kunt hebben op anderen.

Kennis & ervaring:

Bij onze school kunnen we putten uit een schat aan kennis en ervaring. Onze vaste leerkrachten, Albert en Michelle van der Heide, hebben al meer dan 10 jaar lesgegeven op diverse Bijbelscholen en brengen daardoor een solide basis van onderwijservaring met zich mee.

Daarnaast hebben we het voorrecht om te werken met Dick Pieterman, een zeer ervaren leraar en leider op het gebied van Bijbelscholen. Met zijn levenslange ervaring heeft hij vele bedieningen in Nederland gezegend door zijn onderwijs en leiderschap.

Naast onze vaste leerkrachten, hebben we ook betrokken bedieningen en vakdocenten die elk hun unieke expertise en overdracht kunnen bieden. Deze diverse groep mensen voegt een waardevolle dimensie toe aan ons onderwijsprogramma, omdat ze elk iets bijzonders brengen en kunnen delen.

Door de combinatie van ervaring, kennis en unieke perspectieven streven we ernaar om een rijke en veelzijdige leeromgeving te creëren. We geloven dat het leren van verschillende stemmen en het ontvangen van diverse perspectieven ons kan verrijken en ons begrip van de Bijbel en het geloofsleven kan verdiepen.

We zijn ook dankbaar voor de diverse bedieningen die betrokken zijn bij onze school, en we zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle bijdrage zullen leveren aan jouw leerervaring.

Vervolgtraject:

Tweede jaar. (Alleen Fulltime)
Na het eerste jaar is er een tweede jaar, waarin we nog verdere verdieping zullen aanbrengen. Voor dit tweede jaar ligt de focus op leiderschap en het ontwikkelen van autoriteit. Dit jaar is alleen fulltime te volgen. En alleen te volgen na het afronden van het eerste jaar.

Derde jaar. (Alleen Fulltime)
Het derde jaar wat wij aanbieden is een jaar, waarbij je naast een 1 dag les per week, ook stage gaat lopen op een plek waar jij voor geroepen bent. Samen met jou zoeken we een plek waar jij  tot bloei kan komen. Vanuit de school is er intensieve coaching en begeleiding. Sommigen starten in dit jaar al volledig hun eigen bediening, ook daarin begeleiden we je.

Waarom de School of Revival kiezen?

We adviseren je om in ieder geval een Bijbelschool te kiezen. Als God dat verlangen in je hart heeft opgewekt, ga het dan doen! Een of meer jaren helemaal apart voor God,  waarin je Hem (dieper) gaat zoeken en dan zul je Hem vinden! Kies vooral die Bijbelschool waar jij je het meest thuis voelt!

Wat wij zien als de sterke en onderscheidende punten van deze Bijbelschool:

  • Grote persoonlijke betrokkenheid van docenten en bedieningen.

  • Focus op jouw persoonlijke bestemming. Wie ben jij, en waar kom jij tot je recht.
  • De keuzevakken die jou op nieuwe terreinen verdieping en uitdaging geven.

  • Het actief meedraaien in de bediening op onze vele outreaches en op conferenties.
  • De mogelijkheid je snel te ontwikkelen in je gaven en in je bediening.

  • De diversiteit van docenten en bedieningen waar je onderwijs van krijgt.

  • Dat wat wij benoemen als een ‘cultuur van eer’. Iedereen is echt bijzonder, iedereen is echt van waarde.
  • En een van onze kernwaarden is vreugde, het gaat ook gewoon een jaar worden met heel veel plezier!

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant