Contact2023-07-06T16:17:50+02:00

Deze Fulltime & Parttime Bijbelschool is een initiatief van Stichting I AM Loved

Stichtingadres:

Locatie Bijbelschool:

Contactformulier:

Gebruik dit formulier als je ons een vraag wilt stellen.

Want waar uw schat is, daar zal ook uw hart zijn.

Mattheüs 6:21

Ik ben de Wijnstok, en gij de ranken; die in Mij blijft, en Ik in hem, die draagt veel vrucht; want zonder Mij kunt gij niets doen.

Johannes 15:5

De Heer zegt: “Ik leer je hoe je moet leven. Ik geef je raad en Ik ben altijd bij je.”

Psalm 32:8

Doe alles wat ik u heb geleerd en overgedragen, wat ik u heb verteld en laten zien. Dan zal de God van de vrede met u zijn.

Filippenzen 4:9

Mijn plan met jullie staat vast – spreekt de HEER: Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk; Ik zal je een hoopvolle toekomst geven.

Jeremia 29:11

Maak mij, HEER, met uw wegen vertrouwd, leer mij uw paden te gaan.

Psalm 25:4

Wijs mij uw weg, HEER, laat mij wandelen op het pad van uw waarheid, vervul mijn hart met ontzag voor uw naam.

Psalm 86:11

Over I AM Loved

Wij geloven, als Stichting I AM Loved, dat alles wat we doen ten dienste moet staan van het opbouwen van relatie. Verticaal met God en horizontaal met elkaar. Boven alles is de verticale relatie met God bepalend. Dit is de enige relatie die nooit teleurstelt en die je in beweging kan brengen en in beweging kan houden. Deze relatie is ook de enige gezonde basis voor het ontwikkelen van een gezonde horizontale relatie met elkaar. Waarvan wij op grond van Gods Woord geloven dat deze relaties ontzettend belangrijk zijn. Want alleen samen, met elkaar, groeien we in de kennis en volheid van God. (Efeze 3:18-19)

I AM Loved ziet de huidige tijd als een enerverende periode waarin de kerk haar roeping en rol herontdekt. Er is een verschuiving gaande van een passieve naar een actieve rol van de kerk, wat flexibiliteit en vernieuwing vereist. Christenen worden aangemoedigd om wakker te worden, op te staan en in beweging te komen.

De missie van I AM Loved is het brengen van een beweging die cultuur verandert, gezinnen, kerken, wijken en steden transformeert. Ze willen de cultuur van het Koninkrijk van de Hemel zichtbaar maken en daarmee God zelf in de wereld tonen. Dit zal leiden tot opwekking en herleving. Om deze beweging te realiseren, organiseert de organisatie bijbelscholen, trainingen, evenementen, conferenties, cursussen, outreaches en workshops.

De missie van de Stichting I AM Loved is net zo groot als Gods droom namenlijk; “de redding van alle mensen”.

Ze geloven dat God de gemeente, als het Lichaam van Christus, in beweging wil zetten om Zijn droom te verwezenlijken, omdat Hij van mensen houdt. Ze geloven ook dat hun missie net zo groot is als de dromen en bestemmingen die God voor individuen heeft voorbereid. Daarom willen ze mogelijkheden vinden om anderen te ondersteunen en te helpen bij het ontwikkelen van hun bediening.

I AM Loved gelooft niet in menselijke grenzen en daarom zijn al onze bijeenkomsten, scholen en evenementen open voor iedereen. I AM Loved werkt daarom ook  samen met verschillende denominaties, kerken, gemeenten, bedieningen en andere interkerkelijke stichtingen.

Albert en Michelle van der Heide zijn de initiatiefnemers en oprichters van de beweging I AM Loved. Albert en Michelle zijn getrouwd sinds 1997 en zijn gezegend met 4 zoons, een schoondochter en een kleindochter. Beide werken fulltime in de bediening en zijn veelgevraagde sprekers.

Lees meer over Albert en Michelle van der Heide op hun persoonlijke website albertenmichelle.nl.

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant