Veel gestelde vragen2023-07-31T11:29:49+02:00

Antwoorden op de meest gestelde vragen:

Klik op de verschillende onderwerpen om alle vragen door te bladeren. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Welke dagen is de Parttime Bijbelschool?2023-07-05T16:12:02+02:00

De parttime Bijbelschool is twee dagen per week en is het eerste jaar te volgen op de dinsdag en de donderdag.

Meer informatie over verschil tussen fulltime en parttime Bijbelschool klik hier

Hoe zit het met die 3 leerjaren?2023-06-29T17:58:19+02:00

We hebben maximaal drie leerjaren. Klik hier voor alle informatie.

Welke vakanties houden jullie aan?2023-06-23T12:32:03+02:00

Schoolvakanties

We houden de onderstaande schoolvakanties aan, dat is met als basis de regio midden.
Mocht vakantie in jouw regio anders vallen dan is daar vrijstelling voor m.b.t je aanwezigheid.

Startdatum school
4 september 2023

Herfstvakantie
14 oktober t/m 22 oktober 2023

Kerstvakantie
23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Voorjaarsvakantie
17 februari t/m 25 februari 2024

Meivakantie
27 april t/m 5 mei 2024

Zomervakantie
6 juli t/m 01 september 2024

Kan ik ondersteuning krijgen uit het studiefonds?2023-07-31T15:37:05+02:00

Vanuit diverse donaties is er een studiefonds beschikbaar gesteld om te investeren in de ontwikkeling van bedieningen. Dit fonds wordt gebruikt om de kosten van de Bijbelschool te dekken voor degenen die financieel niet in staat zijn dit zelf te dragen.

Als jij een sterke Goddelijke roeping ervaart, maar financieel niet in staat bent om de kosten van de Bijbelschool te betalen, kun je een beroep doen op dit studiefonds. Als dit voor jou van toepassing is, laat het ons dan gerust weten. We willen graag met je in gesprek gaan om je roeping, betrokkenheid en motivatie te bespreken.

Laat ons weten dat je interesse hebt in het studiefonds, door het formulier in te vullen wat je vindt door hier te klikken. We zullen altijd snel reageren om verdere stappen te bespreken en te kijken hoe we je kunnen ondersteunen.

Heb jij een andere vraag?2023-06-13T17:41:43+02:00

Heb jij nog een andere vraag die niet is beantwoord? Stel hem gerust even hieronder en je krijgt snel antwoord!

Is er ook persoonlijke/individuele begeleiding?2023-07-07T17:47:04+02:00

Ja, we hebben een ruim en ervaren team voor de begeleiding. Zo zijn er altijd vasts hosts met wie je kunt connecten en die er voor je zijn.

Daarnaast komt je in een eigen revival groep van 8-12 mensen, met een vaste revival groep leider vanuit onze staf. Met deze personen zijn er ook nog individuele mentormomenten.

Krijgen we altijd live (persoonlijk) les?2023-07-31T15:41:12+02:00

Ja, alle lessen zijn live en worden persoonlijk door de docenten en bedieningen op de locatie gegeven. Zie voor docenten en bedieningen hier het overzicht.

Mocht je door uitzonderingen/omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, dan is er een optie om de lessen achteraf terug te kijken of via een livestream te volgen.

Deze school is niet bedoeld als een school die je online kunt volgen. Daar kiezen we bewust voor, omdat wij altijd willen bewegen vanuit relatie. En dat is via een camera toch een stuk lastiger. Verder zijn er nog meer dingen te noemen waarvoor we hier niet kiezen. Denk aan worship, de overdracht van kracht en zalving in de mainsessies, etc.

We geloven juist in de verbinding van hart tot hart en een proces wat zich afspeelt in een groep mensen. Kortom: het is zoveel krachtiger wanneer je hier live bij aanwezig bent.

Wordt iedereen toegelaten?2023-06-23T12:33:51+02:00

Nee, niet iedereen wordt vanzelfsprekend aangenomen.
Je kunt je hier aanmelden. Daarna volgt er een introductiegesprek met een of twee teamleden.
Dat gesprek is voor ons nog een laatste dubbelcheck of jouw verwachtingen en die van ons bij elkaar aansluiten.
In dit gesprek hoor je gelijk of je bent aangenomen.

Welke vooropleiding is vereist?2023-06-23T12:33:57+02:00

Er is geen vooropleiding vereist. Het onderwijs wordt zo aangeboden dat het op ieders niveau verwerkt kan worden. De beoordeling van opdrachten e.d. worden dus ook persoonlijk beoordeeld. Wij geloven in een cultuur van excellentie. Dat wil zeggen dat je het beste geeft (aan God) van wat je bent. Je inzet, beschikbaarheid en motivatie zijn daarom veel zwaarwegender dan je vooropleiding of je lerend vermogen.

Verplicht naar een IAM gemeente gaan?2023-06-23T12:24:08+02:00

Deze vraag kregen we een aantal keren, omdat er op sommige Bijbelscholen een verplichting is om de bijbehorende/gelieerde gemeente te bezoeken.

Bij ons is dat zeker niet het geval. Iedereen is van harte welkom op deze School en er is geen enkele verplichting.

Wij geloven niet dat God ‘kerkmuren’ wil. Alles wat wij doen is `interkerkelijk` en open voor iedereen die wil groeien en ontvangen in het geloof. Wij geloven dat het Koninkrijk van God, gelukkig, veel groter is dan het stukje wat wij mogen meebouwen. Om die reden zijn de activiteiten, scholen en events van I AM altijd open voor iedereen ongeacht je achtergrond en zo zien wij dat er een zeer divers en gemengd publiek onze activiteiten en events bezoekt. De bezoekers komen letterlijk uit alle denominaties en richtingen.

Er is dus geen enkele verplichting m.b.t. tot het bezoeken van de gemeente I AM.

Overnachtingen, verblijf en/of gastgezinnen?2023-06-23T12:37:26+02:00

Wanneer je de school fulltime volgt en je woont wat verder weg, is er een mogelijkheid om een kamer te huren in het Stadsklooster in Dordrecht.

Wil je liever verblijven in een gastgezin, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen!
Stuur dan een mailtje naar lenneke@iamloved.nl

 

Ik wil zo graag, maar kan niet betalen2023-06-29T18:13:45+02:00

We hebben geprobeerd de kosten van deze Bijbelschool zo laag mogelijk te houden en hebben geen enkel winstoogmerk. Dat is onze stap in geloof. Dat de kosten een uitdaging voor je kunnen zijn, is jouw stap in geloof. Onze ervaring is, dat als je gaat bewegen in het verlangen wat God in je hart heeft gelegd, er altijd deuren opengaan!

Maar we begrijpen heel goed dat de kosten een drempel kunnen zijn. Dat we kosten moeten maken is gewoon een feit en daar kunnen we niet omheen. Wellicht is het een optie om in jouw netwerk te gaan kijken naar mensen die willen sponsoren zodat je deel kunt nemen aan deze school.

Sowieso is er de optie om de school te betalen in termijnen. Als de standaard termijnen niet haalbaar zijn, dan kunnen we eventueel samen met jou nog kijken naar wat er wel haalbaar is.

We denken graag met je mee als je hierin hulp nodig hebt, laat het ons weten per email -> info@iamloved.nl

Als je heel sterk een Goddelijke roeping ervaart, maar financieel echt niet in staat bent de kosten te dragen dan is er ook een mogelijkheid om een beroep te doen op een studiefonds. Laat het ons gerust weten als dat het geval is.

Is deze Bijbelschool ook online te volgen?2023-07-31T15:38:26+02:00

Ja, in geval van uitzondering, maar het het is géén online school!
Alle lessen zijn live en worden persoonlijk door de docenten en bedieningen op de locatie gegeven.
~
Mocht je door uitzonderingen of omstandigheden een keer niet aanwezig kunnen zijn, dan is er een optie om de lessen achteraf terug te kijken of deze via een livestream te volgen.

Deze school is niet bedoeld als een school die je dus online kunt volgen. Daar kiezen we bewust voor, omdat wij altijd willen bewegen vanuit relatie. En dat is via een camera toch een stuk lastiger.

Verder zijn er nog meer dingen te noemen waarvoor we hier niet kiezen. Denk aan worship, de overdracht van kracht en zalving in de mainsessies, etc.

We geloven juist in de verbinding van hart tot hart en een proces wat zich afspeelt in een groep mensen. Kortom: het is zoveel krachtiger wanneer je hier live bij aanwezig bent.

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant