7 redenen om een Bijbelschool te volgen!

7 redenen om een Bijbelschool te volgen.

Een Bijbelschool volgen is natuurlijk altijd een enorme zegen, omdat je 1 tot 3 jaar voortdurend bezig bent met God en Zijn Woord

Een focus op God, onder de leiding van Geestvervulde docenten die vanuit kennis en ervaring jou dieper meenemen in Gods waarheid en Kracht. En begeleid door een krachtig team wat jou helpt om alles wat je ontdekt en leert ook echt fundamenteel toe te passen in wie je bent en wat je doet in je dagelijkse leven.

Hieronder vindt je zeven specifieke redenen om een Bijbelschool te doen. Zeven redenen en een korte toelichting.

1. Geestelijke groei:
De focus op het kennen van God en de kennis van Zijn Woord, leiden tot groei in je geloof. Fundamentele en levensveranderende groei.

2. Persoonlijke groei en ontwikkeling:
Wie ben je en en wat is het doel van jouw leven? Essentiële vragen, en God wil jou helpen de antwoorden te ontdekken.

3. Discipelschap en toewijding:
Jezus bracht veel tijd door met Zijn discipelen. Er was 3 jaar lang intensieve connectie. Dit vormde de discipelen tot toegewijde apostelen die de wereld veranderen.

4. Autoriteit en Leiderschap:
Als je verlangt naar meer autoriteit en het ontwikkelen van leiderschap, is een Bijbelschool dé plek om deze vaardigheden te ontwikkelen.

5. Gemeenschap en verbondenheid:
Het volgen van een Bijbelschool leid ook tot diepe verbondenheid met medestudenten en docenten. Een Bijbelschool doe je echt SAMEN.

6. Evangelisatie en zending:
Een bijbelschool rust je toe met de kennis en tools die je nodig hebt om het evangelie te delen, zowel lokaal als internationaal.

7. Voorbereiding voor bediening:
Je ontdekt waar God jou in wil zetten in Zijn Koninkrijk en daarbij de vaardigheden die nodig zijn voor die bediening.

2023-07-18T09:46:15+02:00

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant