Wat we van jou verwachten?2023-06-27T16:39:36+02:00

Wat we van jou verwachten?

Als je toegelaten wilt worden voor deze school hebben wij ook bepaalde verwachtingen.
Klik op een + hieronder voor meer informatie.

– Er is ook altijd een toelatingsgesprek tussen jou en je toekomstige revival groep leider. Dit doen we om te checken of het wederzijds een goede match is en je al onze informatie duidelijk hebt. Deze kunt je gelijk hier inplannen.
– Uiteraard moet je aan de eisen van de (leerplicht)wetgeving voldoen. Dat betekend dat je of ouder bent dan 18 jaar, of aan de zogeheten startkwalificatie voldoet. ((minimaal) een diploma havo, vwo of mbo (niveau 2 of hoger))

– We geloven in een balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Dus verwachten we iets van jou, wat wij excellentie noemen. Dat betekent dat jij God het allerbeste geeft van jezelf. Dat je maximaal je best doet, ondanks dat je weet dat je altijd in Zijn en onze liefde goed genoeg bent. De motivatie die Paulus beschrijft in (‭‭Kolossenzen‬ ‭3‬:‭23‬ ) ‘En alles wat u doet, doe dat van harte, als voor de Heere en niet voor mensen,’

– We verwachten dat je openstaat voor karaktervorming door deze school heen. Naast alle kennis die we zullen overdragen, is er juist ook aandacht voor discipelschap en karaktervorming.

– We verwachten dat je je huiswerk, verslagen, oefeningen maakt en op tijd inlevert. (Belasting afhankelijk van je keuzetracks, maar fulltime ca. 6 uur, parttime ca. 3 uur per week).

– Je aanwezigheid. Zoals je van ons mag verwachten dat we op tijd aanwezig zijn, zo verwachten we het ook van jou. Ook dat is een vorm van eer naar je medestudenten en docenten. Daarom registreren we je aanwezigheid. Los van ziekte, verwachten we dat je maximaal 5 dagen in het schooljaar mist. Uitzonderingen zijn altijd een optie, maar alleen in overleg.

– Je betrokkenheid. We geloven in een cultuur van eer, echtheid en liefde. Dat begint met betrokkenheid op elkaar.

Ja is ja, en nee is nee (Matheus 5:37). Als je kiest voor deze school, dan ga je er ook echt voor. En zo zullen wij ook echt gaan voor jou!

Relatie is ontzettend belangrijk. Een open houding voor de omgang met anderen in je Revival Groep is belangrijk.

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant