Wat we jou bieden!2023-07-01T00:30:00+02:00

Wat we jou bieden!

De cultuur

We bieden je een heerlijke vrije en dynamische omgeving, waarin we altijd bewegen in de balans. Vanuit het Woord en met de Heilige Geest. In Kracht en in Liefde. Vol Geloof en vol Hoop. Met heel veel vrijheid en heel veel verantwoordelijkheid. Met Eer en een ontmaskerende Echtheid.
Je komt terecht in een cultuur van eer, vreugde, passie en enthousiasme waarin we tegelijkertijd nuchter en waakzaam zijn.

Een cultuur waarin we gericht zijn op de dingen die ‘boven’ zijn.

Een cultuur van geloof in het onmogelijk, omdat we geloven in een God die het onmogelijke mogelijk maakt. Want we geloven dat God onveranderlijk en voor altijd dezelfde is. Dus geloven we in wonderen, tekenen en krachten door ons mensen heen. In een gezonde balans tussen wat al zichtbaar is en nog niet.

We geloven dat God herleving wil geven op ieder gebied in de maatschappij.
En dat Hij daarvoor op zoek is naar jouw beschikbaarheid.

Ontwikkeling & Begeleiding:

We geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling. Want ieder mens is uniek en dat vraagt in bepaalde opzicht om maatwerk. Daarom gaan we met jou een persoonlijk traject aan wat gericht is op jouw persoonlijkheid en jouw roeping, gaven en talenten te ontdekken. Daarom kijken we naar wie jij bent. Wat zijn de sleutels, om jouw gaven en talenten te openen? Wat is jouw persoonlijkheid? Hoe ben jij bedoeld? (Psalm 139:15-17)

Ook bieden we verdieping aan in de vorm van keuzevakken. Op allerlei gebied hebben we deskundige en betrokken bedieningen in Nederland gevraagd om jou onderwijs te geven.

We bieden je een structuur aan waarin je in het eerste jaar diep wordt meegenomen in een fundament van Gods Woord en Geest. Met een krachtige focus op identiteit, intimiteit en autoriteit. Zodat je echt in een persoonlijke ontwikkeling komt. Ontwikkelen is in onze ogen, dat alles wat niet vanuit God is wordt afgewikkeld en jij meer en meer zichtbaar wordt! En als jij meer zichtbaar wordt, dan wordt Hij die in jou woont, ook meer zichtbaar! (Johannes 3:30)

Persoonlijke begeleiding, of laten we het liever ‘investeren’ noemen. Want we willen investeren in een persoonlijke relatie met jou! Dat doen we door middel van mentoraat, elke drie weken heb je een persoonlijk gesprek. Daarnaast wordt je onderdeel van een Revival Groep. Daar is een Revival Groep Pastor, die ook door de groepsmomenten erop gericht is om je verder te brengen in je bestemming.

Het hele team zal er altijd op gericht zijn het allerbeste uit je tevoorschijn te halen.
Datgene ontwikkelen, waar jij voor gemaakt bent.

Aanbidding, Expressie, Creativiteit, Kunst & Worship:

Binnen de School of Revival leggen we een sterke nadruk op aanbidding, in al zijn Bijbelse vormen. We erkennen de kracht van muziek, dans, kunst en andere vormen van expressie om onze geloofsbeleving te versterken. Daarom bieden we diverse keuze- en verdiepingsmogelijkheden om je talenten op deze gebieden te ontwikkelen.

Aanbidding is een integraal onderdeel van wie we zijn; het zit in ons DNA. Op onze school besteden we dan ook veel tijd aan het ‘cultiveren’ van aanbidding. We zijn toegewijd om jouw unieke talenten te identificeren en deze vrij te zetten binnen de context van aanbidding.

Door middel van deze creatieve uitingen willen we je aanmoedigen om je diepste geloof uit te drukken. We geloven dat creativiteit een krachtige sleutel is om je relatie met God (en anderen) te verdiepen. Het stelt je in staat om jezelf op een unieke en authentieke manier uit te drukken, waardoor je een diepere verbinding kunt ontwikkelen.

Op onze Bijbelschool zul je de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan diverse trajecten die je helpen om je vaardigheden en begrip op het gebied van aanbidding te vergroten. We moedigen je aan om je talenten te ontwikkelen en te gebruiken ten dienste van het hogere doel van aanbidding.

Bij ons staat creativiteit in kunst, expressie en aanbidding centraal. We zijn enthousiast om je te begeleiden op deze reis, waarin je je geloof kunt verdiepen, jezelf kunt uiten en een positieve impact kunt hebben op anderen.

Kennis & ervaring:

Bij onze school kunnen we putten uit een schat aan kennis en ervaring. Onze vaste leerkrachten, Albert en Michelle van der Heide, hebben al meer dan 10 jaar lesgegeven op diverse Bijbelscholen en brengen daardoor een solide basis van onderwijservaring met zich mee.

Daarnaast hebben we het voorrecht om te werken met Dick Pieterman, een zeer ervaren leraar en leider op het gebied van Bijbelscholen. Met zijn levenslange ervaring heeft hij vele bedieningen in Nederland gezegend door zijn onderwijs en leiderschap.

Naast onze vaste leerkrachten, hebben we ook betrokken bedieningen en vakdocenten die elk hun unieke expertise en overdracht kunnen bieden. Deze diverse groep mensen voegt een waardevolle dimensie toe aan ons onderwijsprogramma, omdat ze elk iets bijzonders brengen en kunnen delen.

Door de combinatie van ervaring, kennis en unieke perspectieven streven we ernaar om een rijke en veelzijdige leeromgeving te creëren. We geloven dat het leren van verschillende stemmen en het ontvangen van diverse perspectieven ons kan verrijken en ons begrip van de Bijbel en het geloofsleven kan verdiepen.

We zijn ook dankbaar voor de diverse bedieningen die betrokken zijn bij onze school, en we zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle bijdrage zullen leveren aan jouw leerervaring.

Vervolgtraject:

Tweede jaar. (Alleen Fulltime)
Na het eerste jaar zullen we een tweede jaar aanbieden, waarin we nog verdere verdieping zullen aanbrengen. Voor dit tweede jaar ligt de focus op leiderschap en het ontwikkelen van autoriteit. Dit jaar is alleen fulltime te volgen. En alleen te volgen na het afronden van het eerste jaar.

Derde jaar. (Alleen Fulltime)
Het derde jaar wat wij aanbieden is een jaar, waarbij je naast een 1 dag les per week, ook stage gaat lopen op een plek waar jij voor geroepen bent. Samen met jou zoeken we een plek waar jij goed begeleid wordt en tot bloei kan komen. Het zal meestal plaatsvinden binnen de beweging van I AM Loved of bij aan I AM Loved gerelateerde bedieningen en bedrijven.

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant