Persbericht: I AM Loved Bijbelschool: ‘Dé plek waar je kunt ontdekken waar je voor gemaakt bent’

I AM lanceert Bijbelschool: ‘Dé plek waar je kunt ontdekken waar je voor gemaakt bent’

Hendrik-Ido-Ambacht – Herleving zien in jouw leven en omgeving is het doel van de nieuwe Bijbelschool van I AM ‘School of Revival’. De school is een unieke kans om een krachtig en levensveranderend fundament in jouw leven te ontvangen.

I AM heeft al zeven jaar ervaring met het leiden van Bijbelscholen in de avonden. De afgelopen jaren volgden meer dan 1500 mensen een van de scholen. Sinds die tijd hoort de organisatie dagelijks getuigenissen over hoe God de levens van deelnemers daar heeft veranderd.

Speerpunten van de nieuwe school zijn het leren leven als discipel van Jezus en het vinden van jouw unieke roeping en bestemming. Iedereen is verschillend, daarom is het uitdagend en van belang om jouw eigen bestemming te ontdekken en te weten waar jij tot je recht komt. Het is tijd om op te staan in kracht en gehoorzaamheid, zonder compromis en vanuit Zijn kracht, genade en liefde.

De school bestaat uit vier (fulltime deelname) of twee lesdagen (parttime deelname) per week. De deelnemers komen uit alle leeftijdsgroepen en doen mee met de verschillende programmaonderdelen. Leraren als Albert en Michelle van der Heide, Dick Pieterman en Dite Coumou zullen als vaste docenten lesgeven vanuit het Woord en hun ervaringen delen. Ook zullen deelnemers les krijgen van vele gastdocenten als Martin Koornstra, Esther Vosterman, Jan Pool, Erica Duenk en Gerard en Lydia de Groot.

Dus, honger jij naar kennis van Gods Woord en Gods Geest; wil je groeien naar een volwassen, krachtige, bovennatuurlijke levensstijl; verlang je ernaar een leven dichtbij God te ontwikkelen, om gediscipeld te worden, te leven volgens Gods plan en in Gods bestemming voor jou? Dan dagen we jou uit om deel te nemen aan de School of Revival.

Informatie:
https://schoolofrevival.nl/

2023-07-05T17:09:57+02:00

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant