Ik wil zo graag, maar kan niet betalen

We hebben geprobeerd de kosten van deze Bijbelschool zo laag mogelijk te houden en hebben geen enkel winstoogmerk. Dat is onze stap in geloof. Dat de kosten een uitdaging voor je kunnen zijn, is jouw stap in geloof. Onze ervaring is, dat als je gaat bewegen in het verlangen wat God in je hart heeft gelegd, er altijd deuren opengaan!

Maar we begrijpen heel goed dat de kosten een drempel kunnen zijn. Dat we kosten moeten maken is gewoon een feit en daar kunnen we niet omheen. Wellicht is het een optie om in jouw netwerk te gaan kijken naar mensen die willen sponsoren zodat je deel kunt nemen aan deze school.

Sowieso is er de optie om de school te betalen in termijnen. Als de standaard termijnen niet haalbaar zijn, dan kunnen we eventueel samen met jou nog kijken naar wat er wel haalbaar is.

We denken graag met je mee als je hierin hulp nodig hebt, laat het ons weten per email -> info@iamloved.nl

Als je heel sterk een Goddelijke roeping ervaart, maar financieel echt niet in staat bent de kosten te dragen dan is er ook een mogelijkheid om een beroep te doen op een studiefonds. Laat het ons gerust weten als dat het geval is.

2023-06-29T18:13:45+02:00

Contact Info

Telefoon: 06-42050073

Ga naar de bovenkant